Irriterad!

Var länge sen jag skrev här sist men just nu så måste jag skriva av mig och det kan vara skönt att få göra det ibland när man har nåt att säga är ju inte så ofta man har det.
En sak som gör mig väldigt frustrerad det är när folk lägger sig i saker som dem egentligen inte har med att göra, men det är kanske så att vissa gottar sig åt andras olycka eller så är dem bara nyfikna och är rädda att gå miste om något. men dem som har lagt sig i den här gången ska veta att vi inte tar det åt oss, det är ju faktiskt dem som startar allt som egentligen mår sämst och det är ju då inte vi, kan ju säga att vi har vårt på det torra och det dem försökte med det lyckades inte! som alla gånger då det har varit bråk i vår närhet så är det ju inte vi som mått sämst visst är det tråkigt med bråk men dem som startar det vill ju ha det så vad gör man egentigen för att slippa sånt jo det har vi kommit fram till nu att det bästa är att hålla sig för sig själv  och inte umgås med människor som letar efter problem. och vad är värre än skitsnack? finns nog inte mkt som slår det. och när det finns mkt sånt i ens närhet så väljer man hellre att hålla sig undan dem som snackar skit för vem förtjänar egentligen att någon pratar bakom ryggen på en tycker det är så mkt rakare och ärligare att ta itu med problemen med dem personerna det gäller istället för att gå bakvägen men det är ju bara vad vi tycker.
jag säger bara till alla som är duktiga på att prata skit och lägga er i sånt som man inte har med att göra sluta med det, det tjänar ingenting till att fortsätta det är bara ni själv som mår dåligt utav det, det är kanske bättre att man tar i tu med sina egna problem istället för att lägga ner tid på andras. Det var bara ett gott råd så alla ni som vet med är att ni inte gör sånt ni behöver inte ta det åt er! 
skriver väl igen när isen lagt sig och man har något roligare att prata om. 
en sista sak alla ni som är ute efter bråk ni kan ju vara så snälla att hålla er undan våra dörrar och våra telefoner har fått nog med det nu! tack på förhand!
Mvh Johanna och Lars

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0